Contact

Laten we samenwerken!

Heb je een concrete vraag? of weet je nog niet precies wat je wilt of heb je advies nodig? Stuur een  e-mail of neem contact op via het online formulier.

E-mail

info@traindetraineronline.nl

bereikbaar

de hele week

Locatie

Beemster 1, 8244 CD Lelystad, Flevoland

Stuur eem bericht

ebook waarmee je leert hoe je een online training maakt en geeft

Veel gestelde vragen

Het is bij de start van de opleiding nog niet nodig om een onderwerp te hebben. Je gaat er wel een kiezen. Aan de hand voor een door jou gekozen onderwerp ga je tijdens de e-learning een training maken.

Je doorloopt de e-learning door het maken van een training. Je maakt die training over een onderwerp dat jezelf kiest. het is dus prima als je een onderwerp hebt.

Je kunt altijd upgraden. Hiervoor betaal je het prijsverschil. Neem hiervoor contact op.

Het inrichten van een LMS maakt geen onderdeel uit van deze e-learning. Wel behandel ik inhoudelijk de inrichting. Dus welke structuur kies je – de volgorde van je programma en hoe zien je lessen eruit (didactiek).  De techniek maakt hier geen onderdeel van uit. Elke LMS is ook anders, dat zou dus ook niet kunnen.

De training wordt steeds aangepast en verbeterd. Om de training steeds zo goed mogelijk aan te laten sluiten kies ik ervoor dat jaarlijks door te voeren. Het zou onhandig zijn als tijdens jouw e-learning er zaken veranderen. Daarnaast geeft het jou ook een kader, je wilt het ook wel binnen een jaar hebben afgerond.

In de modulen en lessen zitten opdrachten en praktijkoefeningen. Deze dien je in ter beoordeling, toetsing of feedback. Mijn reactie geeft jou informatie over hoe je het hebt aangepakt en soms suggesties over hoe het ook kan. Of je krijgt vragen ter reflectie. Jij kunt daar dan weer op verder bouwen aan je training. 

Tijdens een online Teamssessie nemen we jouw vraagstukken door. Tijdens de e-learning werk je zelfstandig aan een training.  Op je opdrachten ontvang je persoonlijke feedback. en daarnaast hebben we nog live online contact over de vragen die je hebt. Dat kan gaan ober de training en ook over de aanpak binnen de organisatie waar je werkt.

Het adviestempo is 12 weken. Dat betekent dat je alle 8 modules en de lessen doorloopt binnen deze tijd. Sommige weken ontvang je geen lessen, er zit dus iets speling in. Natuurlijk kun je er langer over doen. Je wilt alleen wel de opgedane kennis vlot in de praktijk brengen zodat je echt leert. Als je er veel tijd tussen laat maak je het jezelf wellicht lastiger om te leren. Iedereen heeft een eigen leerstijl. 

Deze e-learning is juist gericht op online. Als jij je afvraagt of deze leermethode wel bij je past, plan dan een gesprek met me in.

Na je inschrijving ontvang je per e-mail direct een bevestiging. Daarna ontvang je inloggegevens van de online academie van de train de trainer. Het adres van de academie is: www.academie.traindetraineronline.nl

Binnen je eigen leeromgeving vind je alle informatie die je nodig hebt om te kunnen starten.

Degene die zich inschrijft betaalt.  Je ontvangt een factuur per e-mail. Deze kun je declareren bij je werkgever.

De hele e-learning bestaat uit 8 modules en ruim 30 lessen. Je ontvangt wekelijk 1 of meerdere lessen. En sommige weken ontvang je geen les. Je ontvangt alle lessen over een periode van 12 weken. Wekelijks ben je ongeveer een dagdeel bezig met het bestuderen van de stof en het maken van de opdrachten. Het hangt ook samen met de training die jij maakt.  Als die complex en uitgebreid is kun je ook een dag per week bezig zijn. En daarnaast speelt natuurlijk ook hoeveel tijd je eraan wilt besteden.  De lessen zijn zo ingericht dat je een gedeelte hebt dat je minimaal wilt doen om je training te maken. En er is een gedeelte waarmee je voor extra verdieping zorgt.