Claim jouw plek voor deze training zolang het nog duurt!

EFFECTIEVE DIDACTIEK VOOR COACHES / EXPERTS MET ERVARING ALS TRAINER

12 bouwstenen

Deze exclusieve training is niet zomaar een introductie tot didactiek of online training. Dit is een maatwerk toolkit, ontworpen voor coaches en experts die al vertrouwd zijn met de basis van online training en klaar zijn voor de volgende stap.

Didactisch opleider & coach online ondernemers
WAAROM

Of je nu jouw online training naar een hoger niveau wilt tillen, de betrokkenheid van deelnemers wilt verhogen. Of gewoonweg de effectiviteit van jouw didactische vaardigheden wilt verbeteren. Mijn aanbod biedt de oplossingen die je nodig hebt.

LATEN WE EERLIJK ZIJN

Jij hebt jouw vak en ik ‘t mijne. Deze training is niet voor watjes. En echt alleen maar voor coaches/experts die meer willen leren over didactiek. Je krijgt praktisch toepasbare inzichten en leert een aantal simpele en hele effectieve technieken. Hiermee zorg jij ervoor dat jouw content niet alleen informeert, maar ook inspireert en motiveert. 

Met deze training leer je echt de basics van effectieve didactiek. Dat kan best stevige kost zijn, vakjargon en theorie. Eigenlijk alles waarvan ik ook verkondig dat je het zoveel mogelijk moet voorkomen in jouw training. Met deze 12 bouwstenen breng je direct al grote verbeteringen aan in jouw huidige training. Zowel in het geven van je training als in het ontwerpen van je programma en in het ontwikkelen van je materiaal.  

Met de tips die je krijgt aangereikt ga je aan de slag. Je krijgt eerst een beeld van waar je nu staat en bedenkt vervolgens waar en hoe je de tips toepast. Je werkt aan het verfijnen van je trainingsprogramma. Je kunt het aanscherpen net zolang totdat het goed is.  

Dus, als je de effectiviteit van je online training wilt verbeteren. Start vandaag nog met deze basics in didactiek

EEN BLIK OP DE VOOR- EN NADELEN

'Wat zijn de voor- en nadelen van jouw investering in effectieve didactiek voor jouw online training?'

Neem afscheid van...

In plaats daarvan ontdek je...

Met de geboden kennis in deze training help ik jou om overtuigende en boeiende trainingen te maken en te geven. Je krijgt de aandacht van je deelnemers en motiveert ze tot actie. Het is tijd om de manier waarop je traint te transformeren en je ware potentie te ontdekken met effectieve online didactiek

IK HOOR JE EN IK LUISTER NAAR JE

Het is mijn missie om jou te ondersteunen in het bereiken van jouw doelen met deze 12 Bouwstenen voor effectieve online training

opleider van trainers voor online ondernemers en business coaches

Hier zijn enkele inspirerende quotes die kunnen resoneren met jouw ervaring en ambitie

  • ‘Onderwijs is het krachtigste wapen dat je kunt gebruiken om de wereld te veranderen.’ – Nelson Mandela. De 12 bouwstenen, uit het gelijknamige boek, zijn ontworpen om jou te empoweren om verandering te brengen in hoe jouw deelnemers leren en groeien. 
  • ‘Leerkrachten openen de deur, maar je moet zelf naar binnen gaan.’ – Chinees spreekwoord Met deze training geven we je de tools en technieken; jouw toewijding en passie voor het vak doen de rest
  • ‘Het geheim van vooruitgang is te beginnen.’ – Mark Twain. De eerste stap naar het verbeteren van jouw online training begint hier, met de kennis en inzichten die deze training biedt. 

En ik doe ook een duit in het zakje met deze...

  • ‘Elke trainer die zich inzet voor continue verbetering en ontwikkeling, heeft baat bij de inzichten en praktische strategieën die de ’12 Bouwstenen’ bieden. Dit is jouw kans om niet alleen de betrokkenheid en leerresultaten van je deelnemers te verbeteren, maar ook om als professional te groeien.’
  • ‘Als je er klaar voor bent om je online training naar een hoger niveau te tillen, zijn de ’12 Bouwstenen voor effectieve didactiek’ een prima start. Ze bieden  een goed fundament voor succes in jouw online training. En ook de inspiratie om innovatief en creatief te zijn in jouw aanpak.’
opleider van trainers voor online ondernemers en business coaches
IK BEGRIJP JE

Herken jij dit?

Als deze vragen resoneren met jouw ervaring en ambities, dan nodig ik je uit om deel te nemen aan deze training. Ontdek hoe de '12 Bouwstenen voor effectieve didactiek' jou helpen om jouw vaardigheden als online trainer te verfijnen

De training

Wat komt aan bod in de training?

Lessen 1 tot en met 3

De basis van effectieve didactiek

Deze lessen bieden een introductie in de basisprincipes van effectieve didactiek. De fundamenten die elke online trainer moet kennen om succesvolle en impactvolle trainingen te ontwerpen en te geven.

Lessen 4 tot en met 6

Activerend leren

In deze lessen leer je praktische technieken die je deelnemers helpen om informatie beter te verwerken

opleider van trainers voor online ondernemers en business coaches
opleider van trainers voor online ondernemers en business coaches
Lessen 7 tot en met 9

Ondersteuning van je deelnemers

Deze bouwstenen zijn nodig voor het ontwerpen van effectieve leerervaringen. Van afwisseling tot en met gespreide herhaling.

Lessen 10 tot en met 12

Help je deelnemers leren

Door feedback en het aanleren van effectieve leerstrategieën worden deelnemers empowered om zelfstandig en efficiënt te leren.

opleider van trainers voor online ondernemers en business coaches

Hallo! Mijn naam is Natalie Blank

Jouw steun en toeverlaat voor al je vragen over online leren & ontwikkelen

Als opleidingskundige help ik mijn deelnemers om hun training beter te maken. En om hun trainersvaardigheden verder te ontwikkelen met die laatste nodige 10%. 

opleider van trainers voor online ondernemers en business coaches
FAQS

Veel gestelde vragen

Deze training is voor coaches  / experts die al ervaring hebben in online trainingsprogramma’s. Dus niet voor beginners.

Ja, deze training is volledig gratis!  Ik geloof sterk in de waarde van effectieve didactiek. En net als de makers van het gelijknamige boek, wil ik die kennis beschikbaar maken voor iedereen die zijn of haar online trainersvaardigheden wil verbeteren.

Eenvoudig! Meld je aan op de website van mijn online academie met je e-mailadres. Je ontvangt dan direct toegang tot de eerste les van de training. Elke volgende dag is er een nieuwe les voor je beschikbaar. 

De training is gratis en heeft geen ondersteuning.  Wel  is er een nieuwe besloten community waar je terecht kunt met je vragen en inzichten. Hier kunnen de deelnemers elkaar ook helpen.  Je ontvangt hierover bericht na je inschrijving.

SCHRIJF JE VANDAAG NOG IN

Ben je er klaar voor om jouw training met simpele en effectieve technieken naar het next level te transformeren?

Laten we aan de slag gaan. Genoeg gekletst. Doe je mee?