CLAIM JE PLEK VOOR DEZE TRAINING

MIJN CADEAU VOOR JOU

Zet jouw kennis om in een online training

Droom je van een online training voor jouw business? Waar je niet alleen je kennis en expertise deelt, maar ook werkelijk impact maakt op je deelnemers? Het ADDIE-model biedt je de structuur en het fundament om dit te realiseren. Maak kennis met dit bewezen model en start met het maken van jouw eigen online training.

Didactisch opleider & coach online ondernemers

Herken je dit?

1

Eeuwig maar uitstellen….

Elke keer als je eraan denkt om je online training op te zetten, vind je wel weer een reden om het uit te stellen. ‘Ik begin volgende maand, dan heb ik meer tijd,’ zeg je tegen jezelf. Maar diep van binnen weet je dat het niet echt om tijd gaat. Het is de onzekerheid over waar te beginnen, je hebt geen idee. Jouw potentiële training blijft onafgemaakt in je hoofd en je computer.  

2

Overweldigd door de hoeveelheid

Je voelt je overweldigd door de hoeveelheid kennis die je hebt. Hoe pak je dat aan. Je weet niet hoe je dat moet structureren in een online training. “Waar begin ik, en hoe zorg ik ervoor dat mijn training logisch is opgebouwd? Maak ik een video of ga ik live of hybride?’

3

‘Hoe maak je nu die training?’

Je weet dat je waardevolle kennis hebt om te delen, maar elke keer als je probeert je expertise in een cursusstructuur te gieten, voelt het alsof je voor een onmogelijke taak staat. ‘Hoe deel ik dit op in lessen? Wat als ik te veel of te weinig informatie geef?’ ‘Wat zeg ik?’ en ‘Hoe dan?’ 

4

‘Is het wel goed genoeg?’

Zegt de perfectionist in jou. Elke keer als je een deel van je training af hebt, twijfel je weer. ‘Is dit wel goed genoeg? Kan ik dit beter maken?’ Je besteedt uren aan het herzien en aanpassen van wat je al hebt gemaakt, altijd op zoek naar  perfectie. Het raakt nooit af. 

opleider van trainers voor online ondernemers en business coaches
JE BENT NIET ALLEEN

Dit is een uitdaging omdat...

Er een groeiende behoefte is aan effectieve online trainingen. We worden steeds meer digitaal. We willen altijd en overal kunnen leren. Je kunt niet achterblijven met alleen een offline aanbod,
DIT IS DE OPLOSSING

Jouw eigen online training...

biedt je de mogelijkheid om jouw kennis eenmaal om te zetten. Met jouw online training bereik je een groter publiek. Aan de andere kant van de wereld kunnen ze op elk gewenst moment jouw training volgen. Hoe gaaf is dat?! En je kunt veel meer mensen helpen.

Je maakt een waardevolle training die steeds weer opnieuw gebruikt wordt. Mensen leren van jouw inzichten en jouw inkomsten blijven groeien.

Neem afscheid van.....

En verwelkom:

LET"'S GO!

Ontwerpen & Trainen met ADDIE

 
Het ADDIE-model biedt je een duidelijke en stapsgewijze aanpak voor het ontwerpen en ontwikkelen van je online training. Het helpt coaches/experts bij het maken van online trainingsprogramma’s. Of het nu een 1 daagse is of een langer lopend programma.  Je leert hoe je een goed programma maakt, van A tot Z.
HOE ZIET HET PROGRAMMA ERUIT?

De Training

De training bestaat uit 5 delen. Elke letter uit ADDIE is een deel van de training. 

DEEL 1

Analyseren

In de analysefase leg je de basis voor je online training. Je gaat in op wie je doelgroep is, wat hun behoeften zijn en welke specifieke problemen of uitdagingen je training oplost. 

DEEL 2

Ontwerpen

De ontwerpfase is waar je de structuur van je training ontwerpt, beslist over de inhoud en bepaalt hoe je de leerdoelen bereikt. In deze fase ontwerp je de leerervaring van begin tot eind. Inclusief de selectie van leermethoden en media die je gebruikt.

DEEL 3

Ontwikkelen

In de development-fase breng je je ontwerp tot leven. Je gaat de content creëren, de techniek opzetten en de leermaterialen maken die nodig zijn voor je training. Dit is waar de planning realiteit wordt.

DEEL 4

Implementeren

De Implementatiefase is het moment waarop je training werkelijkheid wordt voor je deelnemers. Het is tijd om je training uit te voeren, de interactie met deelnemers te managen en te zorgen voor een vlekkeloze leerervaring.  

 

DEEL 5

Evalueren

In de evaluatiefase reflecteer je op de training om te beoordelen hoe effectief deze was en identificeer je gebieden voor verbetering. Dit is een belangrijke stap om te zorgen dat jouw training blijft aansluiten bij de behoeften van je deelnemers.

Met deze stap voor stap aanpak weet je precies wat je moet doen en hoe....

ACTIE

Wat heb jij nodig om in beweging te komen?

Soms moet je gewoon beginnen. Ergens. Waarom niet hier en nu?

Als je blijft doen wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg."
Tony Robbins
Inspirator en motivator

Deze training is niet voor jou als

  • We zijn geen match als jij niet bereid bent echt hard aan het werk te gaan
  • Je denkt dat je er bent met even een videootje opnemen
  • Een goede training maken is niet iets wat je zo uit de mouw schud. Daar is meer voor nodig. En dan heb je ook wat. Iets met kaf en koren….
  • Trainen is een vak, net zoals jij jouw expertise hebt. Dat moet je willen leren.
  • Je denkt dat je slapend rijk wordt met een online training. Dat is niet de insteek hier. Wel leren hoe je anderen verrijkt met jouw inzichten, hoe je anderen echt iets leert.
BEN JE ER KLAAR VOOR?

Waar wacht je nog op?

Klaar met dat getrut en overdenken. Nu is het tijd om in actie te komen. Zet je eerste stap op weg naar jouw eigen online training. 

Hallo! Mijn naam is Natalie Blank

Jouw steun en toeverlaat voor al je vragen over online leren & ontwikkelen

Als opleidingskundige help ik mijn deelnemers om hun online training te maken.  Zodat ze ook kunnen shinen in hun expertise.

opleider van trainers voor online ondernemers en business coaches
Veel gestelde vragen

Heb jij nog vragen? Hier het antwoord!

Je kunt de training elk moment starten. Je volgt deze in je eigen tempo. elke dag ontvang je druppelsgewijs toegang tot het volgende deel. Het deel Evalueren is het laatste deel, daarmee eindig je de training

Ja, deze training is volledig gratis!  Ik geloof sterk in de waarde van kennis delen en van elkaar leren. Om elkaar te helpen de beste versie van jezelf te worden. Ik wil mijn kennis beschikbaar stellen voor iedereen die een online training wil maken.

De training is gratis en heeft geen ondersteuning.  Wel  is er een nieuwe besloten community waar je terecht kunt met je vragen en inzichten. Hier kunnen de deelnemers elkaar ook helpen.  Vraag me ernaar.

Eenvoudig! Meld je aan op de website van mijn online academie met je e-mailadres. Je ontvangt dan direct toegang tot de eerste les van de training. Elke volgende dag is er een nieuwe les voor je beschikbaar. 

Wil je sparren over waar je tegenaan loopt? Boek een gratis online sessie met mij. We verkennen in maximaal een half uurtje of ik je kan helpen. Ik geef je sowieso gratis advies waar je mee verder kunt. Boek je afspraak hier.