Helpt online ondernemers trainingsprogramma’s maken die werken

Deze pagina is in onderhoud. Kom snel terug voor het vernieuwde aanbod

Voor effectieve online trainingsprogramma’s

Wil jij meer en betere resultaten met jouw online trainingsprogramma?

0
Modules
0 +
Lessen
0
jaar toegang

Jouw resultaat

Na de training ga jij naar huis met:

Wil jij meer en betere resultaten met jouw online trainingsprogramma?

Waar wacht je nog op? Grijp deze kans en laat mij je helpen om jouw training naar het next level te brengen
inschrijven
Deze training past niet bij jou als je

Deze training past bij jou als jij

Waarom werken met mij?

 

Didactisch opleider & coach voor HR Professionals

In deze train de trainer deel ik alle kennis en ervaring met jou die ik heb vanuit mijn 4 jarige studie Learning & Development in Organisations ofwel Opleidingskunde aan de HAN, Hogeschool Arnhem en Nijmegen.

Er is niet 1 goede of enige juiste methode om te leren trainen. Ik maak gebruik van gangbare theoretische en wetenschappelijke bewezen modellen. Daarnaast vul ik dit aan met kennis, inzichten en ervaringen vanuit mijn praktijk en andere door mij gevolgde relevante trainingen. 

Het is een exclusieve training die met zorg en aandacht voor jou op maat is gemaakt.

Voor de dingen die we moeten leren voordat we ze kunnen doen, leren we door ze te doen

Aristoteles

Trainingsprogramma

De train de trainer is het hoofdprogramma. Er zijn 3 varianten.

Train de trainer

BASIS
799
497 Tijdelijk
  • Zelfstandige e-learning
  • Elk moment starten
  • In je eigen tempo
  • 1 jaar toegang
Online

Train de trainer

PLUS
1499
797 Tijdelijk
  • Alles van de BASIS +
  • Persoonlijke online feedback en begeleiding
  • Leren wanneer het jou uitkomt
Online

Train de trainer

PRO
1999
997 Tijdelijk
  • Alles van de PLUS +
  • Tweewekelijks een half uurtje Teamsen
  • Start 4 maal per jaar
Online
Didactisch opleider & coach voor HR Professionals

Even sparren?

Gratis 30 minuten verkennend gesprek om je te helpen bepalen of deze training bij je past.

Schrijf je in!

Jij neemt jezelf mee en een pc met internet.

In deze training werken we samen. Ik begeleid je volledig in het verbeteren van je eigen trainingsprogramma. 

fing-my-tribe.jpg

Veel gestelde vragen

Het is bij de start van de training nodig dat je al een programma hebt staan. Aan de hand van jouw eigen training voer je verbeteringen dor.

Je doorloopt de e-learning door het maken van een training. Je maakt die training over een onderwerp dat jezelf kiest. het is dus prima als je een onderwerp hebt.

Het inrichten van een LMS maakt geen onderdeel uit van deze training Wel behandel ik inhoudelijk de inrichting. Dus welke structuur kies je – de volgorde van je programma en hoe zien je lessen eruit (didactiek).  De techniek maakt hier geen onderdeel van uit. Elke LMS is ook anders, dat zou dus ook niet kunnen.

De training wordt steeds aangepast en verbeterd. Om de training steeds zo goed mogelijk aan te laten sluiten kies ik ervoor dat jaarlijks door te voeren. Het zou onhandig zijn als tijdens jouw e-learning er zaken veranderen. Daarnaast geeft het jou ook een kader, je wilt het ook wel binnen een jaar hebben afgerond.

In de modulen en lessen zitten opdrachten en praktijkoefeningen. Deze dien je in ter beoordeling, toetsing of feedback. Mijn reactie geeft jou informatie over hoe je het hebt aangepakt en soms suggesties over hoe het ook kan. Of je krijgt vragen ter reflectie. Jij kunt daar dan weer op verder bouwen aan je training. 

Tijdens een online Teamssessie nemen we jouw vraagstukken door. Tijdens de online training werk je zelfstandig aan een je eigen training.  Op je opdrachten ontvang je persoonlijke feedback. En daarnaast hebben we nog live online contact over de opdrachten en vragen die je hebt. 

Het adviestempo is 12 weken. Dat betekent dat je alle 8 modules en de lessen doorloopt binnen deze tijd. Sommige weken ontvang je geen lessen, er zit dus iets speling in. Natuurlijk kun je er langer over doen. Je wilt alleen wel de opgedane kennis vlot in de praktijk brengen zodat je echt leert. Als je er veel tijd tussen laat maak je het jezelf wellicht lastiger om te leren. Iedereen heeft een eigen leerstijl. 

Deze e-learning is juist gericht op online. Als jij je afvraagt of deze leermethode wel bij je past, plan dan een gesprek met me in.

Na je inschrijving ontvang je per e-mail direct een bevestiging. Daarna ontvang je inloggegevens van de online academie van de train de trainer. Het adres van de academie is: www.academie.traindetraineronline.nl

Binnen je eigen leeromgeving vind je alle informatie die je nodig hebt om te kunnen starten.

De hele training bestaat uit 12 modules en ruim 30 lessen. Je ontvangt wekelijk 1 of meerdere modules. En sommige weken ontvang je geen les. Je ontvangt alle lessen over een periode van 12 weken. Wekelijks ben je ongeveer een dagdeel bezig met het bestuderen van de stof en het maken van de opdrachten. Het hangt ook samen met de training die jij aanpast.  Als die complex en uitgebreid is kun je ook een dag per week bezig zijn. En daarnaast speelt natuurlijk ook hoeveel tijd je eraan wilt besteden.