ONLINE EXPERT TRAINING VOOR COACHES

Leert coaches, experts hun online training maken

Ga van offline naar online. Breng je expertise tot leven en maak nu je online training met het programma ‘Van Expert naar Trainer’. Ontwikkel je potentieel als  online trainer. Zet vandaag nog je eerste stap in het maken van jouw eigen  online training! In 12 weken staat jouw online training.

Didactisch opleider & coach online ondernemers

Herken je dit?

opleider van trainers voor online ondernemers en business coaches

Je wordt er een beetje moe van. ‘Wat moet je nu doen?’Jouw online training lijkt steeds verder weg

‘Beginnen… hoe dan?’ Je hebt veel tijd besteed aan het mijmeren over en bedenken van je online training.  Jouw pogingen leiden nergens toe, niks concreets waar je mee verder kunt.  ‘Is er een wegwijzer die ik mis?’ Je hebt geen idee hoe je nu verder moet. Je vraagt je af ‘Ga je ooit nog die online training krijgen?’

‘Wat is het missende stuk in de puzzel?’

‘Wat ontbreekt er in mijn kennis?’ Elke keer als je zoekt naar de manier om je online training te maken, wordt je overspoeld door informatie. Zoveel websites en weggevers met tips. Maar niets helpt je verder om die online training nu echt te maken. Zoveel mogelijkheden. Er mist een duidelijk pad. ‘Waarom lijkt iedereen dit te snappen behalve ik?’

opleider van trainers voor online ondernemers en business coaches
opleider van trainers voor online ondernemers en business coaches

‘Waarom is een online training maken zo moeilijk?’

‘Hier gaan we weer…’ Elke poging tot het maken van je training eindigt met meer vragen dan antwoorden. ‘Waarom is dit zo ingewikkeld?’ Je bent alleen in je zoektocht. ‘Is er niemand die dit pad al gelopen heeft en mij kan helpen?’

‘Wat is nu het grote geheim van online training?’

‘Ik heb de kennis… waarom is het delen zo moeilijk?’ Terwijl je probeert je kennis om te zetten in een training, wordt jouw lijst van onaf gevinkte taken en vragen groter. ‘Hoe kan ik mijn kennis vertalen naar een training?’

opleider van trainers voor online ondernemers en business coaches
opleider van trainers voor online ondernemers en business coaches

Op zoek naar een stappenplan dat je ergens brengt

‘Waarom voelt dit als een onmogelijke missie?’ Elke nieuwe poging om je online training van de grond te krijgen voelt als een stap terug. Je vraagt je af of je het wiel opnieuw probeert uit te vinden. ‘Is er niet een stap-voor-stap methode die me hier doorheen leidt?’

HOE ZOU HET VOOR JE ZIJN ALS

Je in plaats daarvan dit ervaart.....

  • ‘Aha, dat is de weg!’ Eindelijk een manier die als een routekaart werkt. Elk onderdeel van je training valt op zijn plek. Je voelt de voldoening van vooruitgang. Geen slapeloze nachten meer, maar zekerheid en een plan dat werkt. Je ziet je online training in de maak groeien.
  • ‘Duidelijk en eenvoudig!’ Je volgt een gestructureerd pad dat je stap voor stap begeleidt in het maken van je online training. Je ziet eindelijk hoe jij je kennis omzet in een effectieve en boeiende training.
  • ‘Ik heb de formule!’ Met de juiste instrumenten en technieken voel je je zelfverzekerd en bekwaam. Je maakt je training en het materiaal. Het is niet alleen informatief is, het inspireert en motiveert.
  • ‘Volle online zalen en toegewijde deelnemers!’ Je weet hoe je de aandacht van je deelnemers vasthoudt van begin tot eind. Je online training wordt ontvangen met enthousiasme.
  • ‘Mijn online training, een bewijs van succes.’ Je kijkt terug op de transformatie die je teweeg hebt gebracht, niet alleen in de kennis van je deelnemers, maar ook in hun levens. Je ervaart enorme tevredenheid en echte voldoening. ‘Hier deed jij het allemaal voor.’
opleider van trainers voor online ondernemers en business coaches
DIT IS VOOR JOU MOGELIJK

volg de training "Van Expert naar Trainer

Dit programma bestaat uit:

Aan het einde van deze training ga jij naar huis met:

BEN JE ER KLAAR VOOR?

'Van Expert naar Trainer'

12 weeks programma waarin je stap voor stap toewerkt naar je eigen online training.

De eenmalige investering is nu nog 997 euro

DAAR GA JE!

'Van Expert naar Trainer'

Een exclusieve training speciaal voor coaches / experts die je helpt om jouw online training te maken

De eenmalige investering is nu nog 997 euro

De training

Wat komt aan bod in de training?

opleider van trainers voor online ondernemers en business coaches
Modulen 1 tot en met 3

Jouw ontwikkeling en die van je training

Deze eerste drie modules leggen een stevig fundament voor jouw ontwikkeling als trainer en die van je training.

Modulen 4 tot en met 6

Ontwerpen & ontwikkelen

In deze modulen maak je de kern van je training. Je leert hoe je meetbare leerdoelen stelt. Je ordent de verschillende onderwerpen. En je brengt een logische structuur aan in je training.

opleider van trainers voor online ondernemers en business coaches
opleider van trainers voor online ondernemers en business coaches
Modulen 7 tot en met 9

Maken van je training

In deze modules zet je jouw plan om in actie. Je ontwikkelt een prototype van je training, test het in de praktijk en past aan waar nodig. Je leert hoe je boeiende materialen maakt. En je maakt kennis met het gemak van een draaiboek.

Modulen 10 tot en met 12

Trainen

In de laatste modules ga je in op het geven van de training zelf. Je leert constructieve feedback verzamelen en hoe jij training hierop verbetert.

opleider van trainers voor online ondernemers en business coaches
ONDERSTEUNING

Tijdens de training

Tijdens de training krijg je persoonlijke feedback en begeleiding. Je staat er niet alleen voor. De training wordt ondersteund door verschillende instrumenten. Alles is erop gericht dat jij succes hebt. En dat jouw training straks staat. 

1-op-1 Online

Ongeveer om wekelijks hebben we een online sessie. Voor coaching, de opdrachten en het beantwoorden van jouw vragen

Werkbladen en checklists

In de online leeromgeving vind je alles wat je nodig hebt om de opdrachten te doen en maken. En om jouw training te maken.

Online community

Je maakt deel uit van een besloten online groep. Hier kun je sparren met gelijkgestemden.

De investering

De waarde van deze training is meer dan € 2.900,-

Omdat deze training nieuw is, is deze tijdelijk laag geprijsd.

Beste investering (bespaar €50)

Betaling ineens

€ 997,-

Aanbevolen

Betaling in 3 termijnen

€ 1.047,-

Is deze training voor mij?

Deze training is perfect voor jou als je een coach / expert bent die anderen iets wil leren.  En je vindt het lastig om die kennis om te zetten in een online training. Of je nu al bent begonnen aan je training of helemaal nieuw bent in online training, ik help je die training maken. Als jij bereid bent te investeren en te groeien als professional (kan soms pijn doen), dan help ik jou met je training met alle kennis en kunde die ik heb. Dan is deze training voor jou.

Deze training is geschikt voor jou als:

Deze training is niet voor jou als:

Didactisch opleider & coach online ondernemers

Even sparren?

Gratis 30 minuten verkennend gesprek om je te helpen bepalen of deze training bij je past.

BEN JE ER KLAAR VOOR?

Waar wacht je nog op?

Ik begeleid jou persoonlijk. Stap voor stap. Jouw online training staat straks als een huis.

Hallo! Mijn naam is Natalie Blank

Jouw steun en toeverlaat voor al je vragen over online leren & ontwikkelen

Als opleidingskundige help ik mijn deelnemers om hun online training  te maken. En om hun trainersvaardigheden te ontwikkelen.

opleider van trainers voor online ondernemers en business coaches
FAQS

Veel gestelde vragen

Je gaat een training maken dus je wil wel een keuze maken. Als je dat nog niet hebt gedaan dan kunnen we dat samen aanscherpen. Boek een online afspraak via de site om hierover van gedachten te wisselen.

Het aanbevolen tempo is 12 weken. Je krijgt 12 weken begeleiding. In die tijd bouw jij aan je online training. Daarna stopt de begeleiding. Je hebt in totaal een jaar de tijd om de training af te maken.

Het inrichten van een LMS maakt geen onderdeel uit van deze training Wel behandel ik inhoudelijk de inrichting. Dus welke structuur kies je – de volgorde van je programma en hoe zien je lessen eruit (didactiek).  De techniek maakt hier geen onderdeel van uit. Elke LMS is ook anders, dat zou dus ook niet kunnen.

In de modulen en lessen zitten opdrachten en praktijkoefeningen. Deze dien je in ter beoordeling, toetsing of feedback. Mijn reactie geeft jou informatie over hoe je het hebt aangepakt en soms suggesties over hoe het ook kan. Of je krijgt vragen ter reflectie. Jij kunt daar dan weer op verder bouwen aan je training. 

Tijdens een online Teamssessie nemen we jouw vraagstukken door. Tijdens de online training werk je zelfstandig aan je eigen training.  Op je opdrachten ontvang je persoonlijke feedback. En daarnaast hebben we nog live online contact over de opdrachten en vragen die je hebt. 

Na je inschrijving ontvang je per e-mail direct een bevestiging. Daarna ontvang je inloggegevens van de online academie van de train de trainer. Het adres van de academie is: www.academie.traindetraineronline.nl

Binnen je eigen leeromgeving vind je alle informatie die je nodig hebt om te kunnen starten. Je ontvangt druppelsgewijs toegang tot de volgende modules.

Het adviestempo is 12 weken. Dat betekent dat je alle modules en de lessen doorloopt binnen deze tijd. Sommige weken ontvang je geen lessen, er zit dus iets speling in. Natuurlijk kun je er langer over doen. Je wilt alleen wel de opgedane kennis vlot in de praktijk brengen zodat je echt leert. Als je er veel tijd tussen laat maak je het jezelf wellicht lastiger om te leren. 

De hele training bestaat uit 12 modules en ruim 30 lessen. Je ontvangt wekelijk 1 of meerdere modules. En sommige weken ontvang je geen les. Je ontvangt alle lessen over een periode van 12 weken. Wekelijks ben je ongeveer een dagdeel bezig met het bestuderen van de stof en het maken van de opdrachten. Het hangt ook samen met de training die jij aanpast.  Als die complex en uitgebreid is kun je ook een dag per week bezig zijn. En daarnaast speelt natuurlijk ook hoeveel tijd je eraan wilt besteden.  

Modules
0
Lessen
0 +
jaar toegang
0
WAAR WACHT JE NOG OP?

'Van Expert naar Trainer'

Een exclusieve training speciaal voor coaches / experts die je helpt om jouw online training te maken

De eenmalige investering is nu nog 997 euro